Hypnose er en behagelig afslappet tilstand En genvej til psyken uden bivirkninger.

Hypnosebehandling


Hypnosebehandling, hypnoterapi og hypnose terapi er betegnelser for en koncentreret tilstand, der kan sammenlignes med at falde i staver. Hypnose kan bruges som terapi alene, men er mere effektiv og holdbar sammen med anerkendte psykologiske metoder. Hypnosebehandling er er egnet til behandling af stress symptomer, socialfobi, lavt selvværd, tandlægeskræk, eksamensskræk, søvnløshed og meget andet. Under hypnosebehandlingen bliver man meget koncentreret og afslappet og mere modtagelig for terapi. Hypnosen har ikke nogen bivirkninger og er både skånsom, effektiv og velegnet sammen med andre psykologiske metoder.


Nogle få mennesker er bange for hypnose, fordi de tror, at de mister kontrollen og ikke ved, hvad der sker. Hvis de så prøver det, og det ikke er tilfældet, bliver de skuffede og tror ikke, at de har været i hypnose. Hypnose er som at falde i staver, og ingen vil nogen sinde miste kontrollen, og det er en tilstand, som du sikkert har været i mange gange. I den tid, hvor jeg har arbejdet med hypnosebehandling, har ingen mistet kontrollen. Derimod kan det ske, at man falder i søvn, fordi man bliver meget afslappet. Til dem dem, som er bange for hypnose, kan jeg bruge mindfullness kognitiv meditation.


Ingen mister kontrollen under hypnosebehandlingen eller kommer til at sige eller gøre noget imod deres overbevisning, og alle husker bagefter alt, hvad der er sket. Hypnosebehandling kan sammen med andre psykologiske metoder give hurtige og gode resultater, og kan derfor betragtes som en genvej til psyken, fordi man er mere koncentreret, åben og modtagelig for behandlingen.


I mit daglige arbejde oplever jeg ofte forkerte forventninger og opfattelser af hypnosebehandling. Det er almindeligt, at klienten bagefter siger: "Jeg kunne jo høre alt, hvad du sagde". Hertil kan jeg kun svare: "Det er også meningen". Mange misforståelser og angst for hypnose stammer desværre fra tegneserier og underlødige film.


Hypnose er en genvej, der forøger virkningen af de andre psykologiske metoder. Bagefter er klienten som regel dejligt afslappet. Klienter, der er bange for hypnose, kan hjælpes med almindelig afslapning, men det tager længere tid at blive afslappet denne måde.

Hypnosebehandling


Hypnose er som at falde i staver.

Din psykolog Erik Kromann


  • Mere end 20 års erfaring
  • 7 års uddannelse til psykolog på Københavns Universitet i 1980
  • Selvstændig psykolog fra 1981.
  • Autoriseret af Psykolognævnet og Socialministeriet fra 1994.
  • To årigt kursus i Gestaltterapi.
  • 40 timers kursus i mindfullness baseret kognitiv terapi I 2008.
  • 2009 Depressionsbehandling
  • 2009 Kognitiv Coaching
  • Tilsluttet Sygesikringen.
  • Forfatter til "Forøg din energi"

Medlem af Dansk Psykologforening

Copyright © 2017 . All Rights Reserved

Angstklinikken og Greve psykologiske klinik

Sløjen 18, 2670 Greve

E-MAIL: kontakt@psykolog-klinik.dk

TEL: 69908988

TELEFONTIDER

Mandag - fredag       

8 - 9  og 12 - 13 

telefon 69908988

SIDENAVIGATION

Forside                        |     Symptomer

Behandlingstilbud     |     Om Klinikken

Kontakt